LOGO

‘Schoolpraat’ is een app, die u kunt downloaden in de Apple store of Play store. Wanneer ‘Schoolpraat’ op uw telefoon staat, kunt u deze app instellen op de Kardinaal Alfrinkschool. Ook kunt u aangeven van welke groep(en) u informatie wilt ontvangen en daarbij is het van belang dat u de push-berichten van deze app aanzet.

Met deze app kunnen wij sneller en gerichter communiceren met u en de kinderen. Wanneer er een activiteit plaatsvindt voor heel de school of voor een enkele groep, kunnen wij u doormiddel van pushberichten op de hoogte brengen hiervan. Ook kunnen wij gemakkelijk hulp vragen of u ergens aan helpen herinneren.

Inhoud Schoolpraat:

Hier vindt u de kalender met de schoolactiviteiten.

Hier vindt u de contactgegevens van de school.

Hier vindt u de laatste nieuwsberichten. Ook kunt u zich hier inschrijven als hulpouder.

De school
Hier vindt u algemene informatie over de school.

Hier vindt u de teamleden en hun emailadressen.

Gespreksplanner
Hier kunt u zich intekenen voor de oudergesprekken. U heeft hier een wachtwoord voor nodig. Dit wachtwoord is op te vragen bij de leerkrachten.