Groepen
Nieuws
Nieuws

Maandarchief

Cindy’s huiswerkbureau

 

Cindy

Remedial Teaching, huiswerkhulp en bijles bij juf Cindy

U heeft een slim maar ongemotiveerd kind?

U heeft het gevoel dat uw kind meer kan dan het laat zien op school?

Hebben de resultaten te lijden onder slechte organisatie en planning van huiswerk?

Cindy's coaching- en huiswerkbureau

Bij ervaren pedagoog en leerkracht Cindy van der Houven is uw kind in goede handen. Een positieve, daadkrachtige en specialistische aanpak staat centraal.

Er is de mogelijkheid om individuele bijles/remedial teaching te volgen voor bijvoorbeeld schrijven of technisch lezen en kleine trajectgroepjes om aan bijvoorbeeld begrijpend lezen, informatieverwerking of woordenschat te werken.

Cindy werkt graag nauw samen met ouders en leerkrachten. Afhankelijk van de hulpvraag pakt ze de onderdelen aan die extra oefening of uitleg nodig hebben. Ook hier ga ik uit van innovatief onderwijs, waarbij ze het leerplezier voorop stelt. Dat is tenslotte de basis om vanuit te kunnen groeien!

Sommige leerlingen doen het prima op school, maar kunnen nog wat hulp gebruiken met het organiseren en zelfstandiger werken aan hun huiswerk. Voor deze groep leerlingen is de huiswerkgroep op woensdagmiddag een optie.

Het Huiswerk- en Coachingsbureau Cindy is te vinden aan de zijde van de kleuterklassen. Voor vragen of opmerkingen kunt u dagelijks terecht bij dit lokaal of op de website www.huiswerkcindy.nl.  Cindy van der Houven werkt inmiddels samen met vier basisscholen in Maassluis en begeleidt leerlingen ook op andere locaties.

 

Contact

Contact
Sterrenschool maassluis
Kardinaal Alfrinkschool
Dr. Jan Schoutenlaan 3
3145 SX Maassluis
Tel.: 010 - 591 46 37
info@alfrinkschool.nl