Peuterspeelzaal

Tin tin heeft een peuteropvang in de Kardinaal Alfrinkschool, in deze groep kunnen wij 16 eigenwijze peuters plaatsen, die extra taalondersteuning nodig hebben of peuters die juist extra uitdaging zoeken.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om peuters met een VVE indicatie te begeleiden. Wij werken met de VVE activiteiten van Uk & Puk, hierin staan allerhand thema’s die aansluiten bij de belevings wereld van de peuters. Ook hebben wij een intensieve samenwerking met de Kardinaal Alfrinkschool en zitten speciaal  naast het kleuterlokaal, waardoor wij samen dingen kunnen doen.

Wilt u gezellig met uw peuter komen kijken dan bent u natuurlijk van harte welkom wij zijn aanwezig op dinsdag-woensdag-donderdagochtend van 08.30 uur tot 12.00 uur.

U kunt ook telefonisch contact met mij opnemen onder nummer : 06 20 50 33 64 of een mailtje sturen naar info@tintin-psz.nl

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet, Majet Hoogeveen (locatie manager Tin Tin)